mandag den 31. marts 2014

Chokolade i lange baner

Lørdag fik jeg endelig ( jo det må man gerne sige) et afbræk fra at være Nora malkeko! Vi pakkede bilen, hentede en af mine skønne kollegaer og kørte til CHOKOLADEKURSUS, hvilket var lige så fantastisk som det lyder. Manden fik Bette skid og jeg fik 3 timers hygge med kollegaerne, hvor de søde mennesker på Egens lærte os at lave fyldte chokolader.

Som altid endte jeg med at lave det kendte, så vi har rigtig mange med lækker karamel, men ellers byder det på forskellige marcipantyper, mint, skumbanan, lakrids, skildpadde og twix. Nem siger jeg bare - og det hele skulle man smage på derude, så der er bare spist til. Kurset koster lige lidt meget, men det er virkelig hyggeligt og vil alligevel anbefale det - tager nok på det igen, hvis muligheden kommer.
Og dem der ikke lige når at komme forbi mens der er smagsprøver - ja i må nøjes med billeder af lækkerierne.

Kurset kan du for resten læse mere om Lørdag fik jeg endelig ( jo det må man gerne sige) et afbræk fra at være Nora malkeko! Vi pakkede bilen, hentede en af mine skønne kollegaer og kørte til CHOKOLADEKURSUS, hvilket var lige så fantastisk som det lyder. Manden fik Bette skid og jeg fik 3 timers hygge med kollegaerne, hvor de søde mennesker på Egens lærte os at lave fyldte chokolader.

Som altid endte jeg med at lave det kendte, så vi har rigtig mange med lækker karamel, men ellers byder det på forskellige marcipantyper, mint, skumbanan, lakrids, skildpadde og twix. Nem siger jeg bare - og det hele skulle man smage på derude, så der er bare spist til. Kurset koster lige lidt meget, men det er virkelig hyggeligt og vil alligevel anbefale det - tager nok på det igen, hvis muligheden kommer.
Og dem der ikke lige når at komme forbi mens der er smagsprøver - ja i må nøjes med billeder af lækkerierne.

Selve kurset kan i læse mere om lige her: 
Www.egens-Overgaard.dk

1 kommentar: