onsdag den 4. juni 2014

3 måneder der er fløjet afsted

Dagen i dag er gået med bagning til den helt store guldmedalje, da svigerinden skal giftes og der derfor skal bages småkager. Pt er der stadig nogle i ovnen og der mangler at blive bagt en halv potion, men hvor er det bare SKØNT at få bagt igen.
Det er efterhånden noget tid siden der har været tid til det, og det har også krævet at manden tog bette trold mens jeg bager, men se lige nogle dejlige kager!!!


Opskriften finder du lige her...

Det helt store, som på ingen måde er blevet fejret er dog at får præcis 3 måneder siden lå jeg med en bette trold på maven og ventede må at blive kørt til operationsstuen. Bette trold runder nemlig hele 3 måneder i dag! Hun har dog valgt at fejre det med skrål og skrig så snart hun skal sove - Råd modtages med kyshånd! Vi ved simpelthen ikke hvad der sker for hende. Pludselig vil hun ikke sove ordentligt om natten. Hun skal ammes HELE tiden og hun bliver helt hysterisk i barnevognen. Er det en fase eller ???

Pt sidder hun dog med Manden og ser tv, hvilket hvis er ynglings beskæftigelsen. Tror det er noget med lyset. Men what the hech - selv med skrig kan jeg ikke lade være med at smile over guldklumpen. Tillykke med de 3 måneder bette trold...




Ingen kommentarer:

Send en kommentar