søndag den 20. oktober 2013

Mange beslutninger på meget kort tid...

Så er det vist på tide at få opdateret lidt.

Tiden er pludselig druknet i beslutninger om farver, budgetter, menu osv - den vigtigste beslutning og den der startede det hele er dog at vi skal giftes! Det var egentligt ikke planen at det skulle være nu, men hvorfor vente? Så i løbet af to uger er der bestilt kirke, receptions lokaler, resturent, kjole, habit, lavet invitationer og meget mere. Tiden har bare været helt væk, men nu er vi ved at være med igen.


Den beslutning vi nok har brugt længst tid på er dog slet ikke relateret til bryllup, men ift. den scanning vi havde sidste onsdag. Det var pludselig tid til 2 scanning og beslutningen omkring kønnet!
Det er blevt snakket frem og tilbage, men da tiden kom sagde vi nej tak til at vide det nu. Så må alt bare blive lavet unisex.

Scanningen viste dog en lille skøn skabning der efter jordemoderen var et pragteksemplar - lidt stolt bliver man altså. Vi var bare glade for at det hele så ud som det skal og at der ligger er fint lille barn.







Hun gik lidt amok med at tage billeder, men det er kun dejligt - så har vi det mere at kigge på. Allerede nu kunne vi se at han/hun sutter på sin tommeltot og har en lille fin næse. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar